Channing Tatum was verliefd op Alyssa Milano

3 juli 2013 om 22:39 door Metro redactie
Channing Tatum was verliefd op Alyssa Milano

(Novum) - Channing Tatum had vroeger een oogje op Alyssa Milano. "Zij was het helemaal", zegt Tatum in tijdschrift Elle over de actrice, die onder meer bekend is van de series Who's the Boss en Charmed.

"Ik zou haar graag eens tegenkomen", aldus de 33-jarige Tatum. "Volgens mij ga ik me dan als een nerd gedragen. Is ze tegenwoordig niet getrouwd?" De acteur gaf zelf in 2009 het jawoord aan Jenna Dewan, die hij leerde kennen op de set van de film Step Up. Eind mei werd hun dochter Everly geboren.

Tatum zat in eerste instantie niet op Jenna te wachten. "Ik kwam net uit een lange relatie en ik was helemaal niet klaar voor een nieuwe verbintenis", herinnert hij zich. "Ik probeerde weg te lopen van Jenna, maar een van mijn vrienden zei: wat doe je? Ze is fantastisch." Op een avond klopte Tatum bij haar hotelkamer aan met een sombrero op zijn hoofd omdat ze bij een Mexicaans restaurant waren geweest. "Toen was het gebeurd."

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d