Brace wordt weer vader

4 juli 2013 om 20:50 door Metro redactie
Brace wordt weer vader

(Novum) - Brace wordt eind dit jaar voor de tweede keer vader. De 26-jarige zanger heeft zijn bruiloft uitgesteld omdat zijn verloofde Isabella in verwachting is. Brace heeft al een dochter uit een eerdere relatie.

Brace en Isabella, die drie jaar samen zijn, zouden vrijdag trouwen. "Wegens de zwangerschap van mijn vrouw hebben we de trouwerij uitgesteld", laat Brace weten aan Shownieuws. "We wilden het even geheim houden, maar moeten het nu wel naar buiten brengen."

Isabella is op 19 december uitgerekend. Het is nog niet bekend wanneer de twee elkaar hun jawoord geven. Brace, die onlangs liet weten voorlopig te stoppen met zijn muzikale carrière, krijgt volgende week te horen of hij nog een straf krijgt wegens de ontvoering waarbij hij in 2010 betrokken was.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d