Bospop voor tweede keer ooit uitverkocht

13 juli 2013 om 14:22 door Metro redactie
Bospop voor tweede keer ooit uitverkocht

(Novum) - Bospop is dit jaar uitverkocht. De laatste kaarten voor het festival in Weert, waarvan zaterdag de 33e editie van start ging, gingen zaterdag over de toonbank. Het is de tweede keer in de geschiedenis van Bospop dat het festival is uitverkocht, maakte concertorganisator Mojo bekend.

De laatste kaarten voor zaterdag gingen eerder al over de toonbank. Zaterdag volgden de laatste entreekaarten voor zondag. Op het Limburgse festival staan onder meer Amy Macdonald, Rowwen Hèze en ZZ Top.

De gemeente Weert riep vrijdag op niet zonder kaart naar Bospop te komen. De gemeente vreesde dat er meer dan het maximaal aantal toegestane bezoekers op het festivalterrein af zou komen, omdat het vermoeden bestond dat er valse toegangskaarten in omloop zijn.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d