Ben Saunders zet tatoeage voor ex

30 juli 2013 om 19:39 door Metro redactie
Ben Saunders zet tatoeage voor ex

(Novum) - Ben Saunders heeft een nieuwe tatoeage opgedragen aan zijn ex Yvonne Coldeweijer. De zanger, die zijn relatie met de blondine enkele weken geleden zag stuklopen, liet een regel uit een songtekst op zijn voorhoofd zetten.

"De tekst is van een liedje van Johnny Cash, if you could read my mind", vertelt Saunders in RTL Boulevard. "Net voor het uit ging had ik haar de tekst van dat liedje gesms't. Daar stond in hoe en waarom. Haar naam staat er niet op, maar ze weet wel dat het voor haar is hoor."

Daarnaast liet de 30-jarige Ben, wiens tweede naam Tattoo is, een kusje van zijn dochter Stacey vereeuwigen op zijn voorhoofd. De zanger heeft veel steun aan het meisje. "We zijn met z'n tweetjes weggeweest met de camper, naar Plopsaland. De mooiste vakantie van m'n leven. Mijn dochtertje is alles voor mij. Daarom zet ik ook dat kusje, zo van: alles komt goed papa."

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d