Autopsie Cory Monteith geeft nog geen duidelijkheid

15 juli 2013 om 21:52 door Metro redactie
Autopsie Cory Monteith geeft nog geen duidelijkheid

(Novum/AP) - Het is nog niet duidelijk waaraan Cory Monteith is overleden. De lijkschouwer heeft maandag laten weten dat er meer onderzoek gedaan moet worden om te achterhalen waaraan de 31-jarige Glee-acteur is overleden. Monteiths levenloze lichaam werd zaterdag op een hotelkamer gevonden, maandag werd de autopsie verricht.

Het kan nog dagen duren voordat de uitslag van het toxicologische onderzoek binnen is. De politie van Vancouver liet eerder al weten dat er geen sporen waren van een misdrijf.

De Canadees is vooral bekend van zijn rol als Finn Hudson in de televisieserie Glee. Hij had een relatie met collega Lea Michele. Monteith maakte er nooit een geheim van dat hij kampte met een drugsverslaving. Eerder dit jaar werd hij nog opgenomen in een afkickkliniek.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d