'Amanda Bynes heeft heldere momenten'

25 juli 2013 om 21:35 door Metro redactie
'Amanda Bynes heeft heldere momenten'

(Novum) - Amanda Bynes wisselt heldere momenten af met 'gekke buien'. Dat schrijft de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ. De 27-jarige actrice haalt regelmatig het nieuws met haar bizarre gedrag en werd maandag opgenomen op een psychiatrische afdeling van een ziekenhuis.

Artsen hebben volgens bronnen vastgesteld dat Bynes tekenen vertoont van schizofrenie. Er zou een 'goede' en een 'slechte' Amanda zijn. Als ze over de 'slechte Amanda' praat, zou ze proberen 'demonen' uit haar lichaam te trekken en zichzelf bijten.

De ontspoorde Bynes zou woensdag een goede dag hebben gehad, waarbij ze tien uur achter elkaar helder was. In die fases is ze volgens TMZ 'aardig en rustig'. Toen haar werd gevraagd naar de brand die ze onlangs probeerde te stichten bij iemands huis, klapte ze dicht.

Na haar heldere periode begon ze te schreeuwen over haar hond, die tijdens de brandstichting onder de benzine kwam te zitten. Toen Bynes een uur lang riep dat haar hond vermoord zou worden, moest ze fysiek in bedwang worden gehouden. Uit een drugstest zou zijn gebleken dat ze marihuana had gebruikt.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d