Advocaat AEG: Jackson hield verslaving geheim

24 juli 2013 om 21:29 door Metro redactie
Advocaat AEG: Jackson hield verslaving geheim

(Novum) - De advocaat van AEG beweert dat de concertpromotor niet op de hoogte was van Michael Jacksons medicijnverslaving. AEG is door de nabestaanden van de King of Pop aangeklaagd omdat de concertpromotor verantwoordelijk zou zijn voor Jacksons overlijden in 2009.

AEG is in de al maanden durende rechtszaak dinsdag begonnen met de verdediging. "Zijn familie heeft het verborgen voor de rest van de wereld en die verslaving leidde tot zijn dood", beweert advocaat Marvin Putnam volgens CNN. "Ze hebben dit geheim gehouden en nu proberen ze iemand anders de schuld te geven van dingen die alleen zij zelf wisten."

De nabestaanden eisen geld van AEG omdat de concertpromotor onder meer nalatig zou zijn geweest bij het aanstellen van Conrad Murray, de arts die de fatale dosis propofol toediende. Volgens de advocaat heeft Jackson zelf erop gestaan dat Murray werd aangenomen als arts en is hij zelf verantwoordelijk voor zijn dood.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d