Vlaggen in New Jersey halfstok voor Gandolfini

21 juni 2013 om 22:32 door Metro redactie
Vlaggen in New Jersey halfstok voor Gandolfini

(Novum) - De vlaggen in de Amerikaanse staat New Jersey gaan maandag halfstok voor James Gandolfini. De 51-jarige acteur overleed woensdag tijdens een vakantie in Rome. De gouverneur van New Jersey, Chris Christie, kondigde het eerbetoon vrijdag aan.

Christie noemt Gandolfini, die in New Jersey geboren werd en daar opgroeide, een 'iconisch acteur'. "Het is met diepe bedroefdheid dat we rouwen om het verlies van James Gandolfini, we brengen ons oprechte medeleven over aan zijn familie, vrienden en fans", schrijft Christie in het decreet.

Gandolfini stierf woensdag. Vrijdag bevestigde een autopsie dat de acteur overleed aan een hartaanval. Hij werd door zijn 13-jarige zoon bewusteloos aangetroffen in de badkamer van zijn hotelkamer. De nabestaanden hopen Gandolfini voor volgende week zaterdag naar zijn laatste rustplaats te brengen.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d