Veel klasse, weinig publiek

16 juni 2013 om 22:32 door Mario Wisse
Veel klasse, weinig publiek

Trixie Whitley
3FM Stage, zondag, 13.40 uur
Wat is het? Blues met soulvolle zang
Laatste album: Fourth Corner

Recensie:
Trixie Whitley trekt weinig publiek zondagmiddag. Zo weinig zelfs, dat je in een keer naar de voorste hekken kunt doorstomen. Degenen die de moeite hebben genomen om bij de Amerikaans-Gentse muzikante te gaan kijken worden niet teleurgesteld. Whitley, gekleed in een zwarte designerjurk, heeft een stem waar de rillingen van over je rug lopen. Niet alles op haar solodebuut is even sterk, maar de nummers die de moeite waard zijn worden door Whitley en haar band live naar de zevende hemel getild. Deze muzikante maakt geen muziek voor haar plezier alleen, het komt uit de krochten van haar ziel (altijd fijn om de uitdrukking weer eens te mogen gebruiken).

Hoogtepunt: Afsluiter 'Breathe You In My Dreams' is pijnlijk mooi.

Dieptepunt: De lege plekken op het veld.

Cijfer:

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d