Renate Gerschtanowitz is best geklede vrouw

26 juni 2013 om 19:08 door Metro redactie
Renate Gerschtanowitz is best geklede vrouw

(Novum) - Renate Gerschtanowitz is woensdag uitgeroepen tot de best geklede vrouw van Nederland. De presentatrice kreeg de Best Dressed Award van tijdschrift Jackie.

Bij het in ontvangst nemen van de prijs liet Gerschtanowitz weten dat vrouwen positieve opmerkingen over hun outfit in haar ogen te vaak afdoen met bescheiden termen als 'ik heb het maar bij elkaar geraapt'. "We mogen af en toe best een beetje trots zijn en de complimenten in ontvangst nemen", zei ze.

Gerschtanowitz neemt de titel over van Winonah de Jong, de vrouw van voetballer Nigel de Jong. Eerder ging de Jackie Best Dressed Award naar Sylvie van der Vaart, Leontine Borsato en Lieke van Lexmond.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d