Passenger geeft concert in HMH

12 juni 2013 om 16:10 door Romanca van Vuure/ANP
Passenger geeft concert in HMH

Passenger gaat een optreden geven in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Dat laat Mojo Concerts woensdag weten vlak nadat de Britse eenmansband zijn Europese tour aankondigde. Op 27 oktober zal de Brit te zien zijn. 

Onlangs brak Passenger door met het nummer 'Let Her Go' van zijn nieuwe album 'All The Little Lights'. Daarvoor had de zanger al vier andere albums op zijn naam staan. Mike Rosenberg, zoals de artiest eigenlijk heet, is komend weekend ook al even in Nederland. De Brit geeft zaterdag 15 juni een optreden op Pinkpop. 

Vanaf vrijdag 14 juni om 10.00 uur start de kaartverkoop via Live Nation voor het concert op 27 oktober. 

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 
 

d