Kensington stijgt naar grote hoogte

16 juni 2013 om 22:28 door Mario Wisse
Kensington stijgt naar grote hoogte

Kensington
Mainstage, zondag, 12.50 uur
Wat is het? Rock uit Utrecht.
Laatste album: Vultures

Recensie:
Er is waarschijnlijk geen band deze zomer die zoveel festivals aandoet als Kensington, de Utrechtse muzikanten die van 'spelen, spelen en nog veel meer spelen' hun adagium hebben gemaakt. Dat betaalt zich uit, zo blijkt zondagmiddag op de Mainstage van Pinkpop. Kensington is gedreven, de muzikanten bedreven en de show slaat aan bij het publiek. Als we ons niet in de buitenlucht hadden bevonden zou het dak er bij hit 'Don't Look Back' vanaf zijn gegaan. 'Dit is een van de mooiste dingen die ik ooit in mijn leven heb gezien. Jullie zien er fucking goed uit', zegt zanger Casper Starreveld tegen de zee van enthousiast publiek voor zijn neus. Jullie ook heren.

Hoogtepunt: Veel blije gezichten, zowel op als voor het podium.

Dieptepunt: Voor een groot deel van het publiek was de grootste teleurstelling dat het optreden na vijftig minuten was afgelopen.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d