'Justin Bieber komt weg met wegpiraterij'

21 juni 2013 om 21:31 door Metro redactie
'Justin Bieber komt weg met wegpiraterij'

(Novum) - Justin Bieber wordt waarschijnlijk niet vervolgd vanwege het scheuren door zijn woonwijk. Buren van het tieneridool klaagden vorige maand over het rijgedrag van de tiener, die in zijn Ferrari door de chique buurt in Los Angeles zou vliegen. Politiebronnen vertellen entertainmentwebsite TMZ dat niet bewezen kan worden dat Bieber achter het stuur zat.

Slechts een getuige heeft gezien dat Justin de Ferrari bestuurde die eind mei door de woonwijk croste. Rapper Tyler, the Creator beweerde dat hij achter het stuur zat, maar daarvoor zijn geen getuigen. Wel is er een video waarop te zien is dat Tyler, the Creator de Ferrari op Biebers oprijlaan parkeert. Die beelden zouden eveneens te weinig bewijs leveren dat het de rapper was die het gaspedaal te diep intrapte.

Justin Bieber heeft het geregeld aan de stok met zijn buren. Zo beweert een buurman dat het tieneridool hem bespuugde en met de dood bedreigde. Ook krijgt Bieber het geregeld aan de stok met de paparazzi. Vorige week reed de 19-jarige zanger een fotograaf aan. Daarvoor wordt hij ook niet vervolgd. Volgens de politie zat niet Bieber, maar de paparazzo fout.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d