High Fives van The Script

15 juni 2013 om 18:35 door Romanca van Vuure
 High Fives van The Script

The Script
Mainstage, vrijdag, 19.00 uur
Wat is het?
Ierse softrockband afkomstig uit Dublin, Ierland.
Laatste album: #3

Recensie:
De show begint met bekende nummers, inclusief recente singles als  'The Hall of Fame' en 'If You Could See Me Now'. Het lijkt alsof The Script er een beetje in moet komen. In het begin laten de Ieren voornamelijk het publiek zingen. Frontman Danny is af en toe wat regels tekst kwijt. Rommelig, maar het drukt de pret nauwelijks. Dat een paar van zijn uithalen niet helemaal zuiver klinken, ziet het publiek ook door de vingers. De zanger herpakt zich snel en verhoogt de opgewonden sfeer voor de Mainstage door meerdere keren door het publiek te rennen. Fans die daarbij een hand van de zanger vast kunnen grijpen kijken vervolgens gelukzalig voor zich uit. Leuk optreden, maar niet heel erg goed.

Hoogtepunt: Het rennen van zanger Danny door het publiek.

Dieptepunt: Enkele noten zijn qua zuiverheid op het randje.

Cijfer:

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d