Gordon: mensen gaan graag in conflict met me

29 juni 2013 om 00:38 door Metro redactie
Gordon: mensen gaan graag in conflict met me

(Novum) - Gordon heeft een verklaring gevonden voor de vele ruzies die hij heeft gehad. "Ik ben waarschijnlijk iemand waarmee mensen graag in conflict gaan", vertelde de 44-jarige zanger en presentator in Linda's Zomerweek.

Gordon heeft geregeld het gevoel dat hij met z'n rug tegen de muur staat. "Bij mij wordt alles honderd keer uitvergroot. Iedereen heeft wel eens ruzie in zijn leven."

Zelfs zijn chihuahua Reus mocht Gordon niet, grapte de zanger. "Doodsbang was hij voor me. Ik heb zelfs een hondenfluisteraar ingehuurd en die zei heel zachtjes: hij heeft een hekel aan je." Het beestje is inmiddels 'zielsgelukkig' bij een vriendin van de zanger. "Waarschijnlijk is er bij de fokker iets misgegaan."

Gordon nam zich enige tijd geleden al voor niet meer te reageren op alle berichten over hem. "Maar er zijn grenzen. Ik ben ook een mens, ik heb ook een hart, ik heb ook gevoel. Op een gegeven moment worden dingen gezegd die gewoon pertinent niet waar zijn."

Een van die dingen was dat Gordon op wereldreis gaat omdat hij depressief is. "Ik ben de gelukkigste man van Nederland", sprak hij dat verhaal tegen. "Die wereldreis heeft niets met een depressie te maken, maar staat al een jaar gepland." Gordon pakt eind dit jaar voor drie maanden zijn biezen. "Ik ben dol op reizen en wil niet wachten tot mijn 65e. Ik heb mij altijd voorgenomen dit te doen."

Hoewel Gordons hart al meerdere keren is gebroken, blijft hij hopen op een grote liefde waarmee hij oud kan worden. "Ik geloof nog steeds in de liefde, zelfs na acht mislukte relaties. Je moet ook altijd blijven geloven in de liefde, als je dat niet doet, stelt het leven niets meer voor."

Desondanks vertelde de zanger, voor wie er op liefdesgebied weer 'iets aan de horizon gloort', gelukkig te kunnen zijn zonder partner. "Ik laat geluk niet meer afhangen van een relatie, hoe leuk en gezellig die ook kan zijn. Ik heb geleerd om alleen te zijn."

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d