George Lucas weer getrouwd

24 juni 2013 om 09:18 door Metro redactie
George Lucas weer getrouwd

(Novum) - George Lucas is afgelopen weekeinde getrouwd. Dat blijkt uit berichten die vrienden en collega's van de 69-jarige Star Wars-bedenker de wereld in hebben geslingerd. Hij heeft zijn jawoord gegeven aan de 25 jaar jongere Mellody Hobson en is daarmee begonnen aan zijn tweede huwelijk.

"Het was een plezier om de bruiloft van George Lucas en Mellody Hobson te aanschouwen", heeft acteur en regisseur Ron Howard laten weten via Twitter. Hij spreekt verder van een 'prachtige dienst'. "Een galactische groet voor 'meester' George Lucas en zijn bruid Mellody", schrijft Samuel L. Jackson.

Lucas en Hobson maakten in januari bekend te zijn verloofd. De twee hebben sinds 2007 een relatie. De regisseur was eerder getrouwd met Marcia Griffin. Met haar adopteerde hij een dochter, voordat er in 1983 na veertien jaar een einde kwam aan het huwelijk.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d