Ferry Doedens gaat backpacken

21 juni 2013 om 20:55 door Metro redactie
Ferry Doedens gaat backpacken

(Novum) - Ferry Doedens is van plan deze zomer terug naar de basis te gaan. De Goede Tijden, Slechte Tijden-acteur wil gaan backpacken. "Ik hoop toch nog wel twee weekjes lekker met m'n vriendje op vakantie te gaan, lekker naar Thailand", vertelde Doedens vrijdag in RTL Boulevard.

"Mijn broer en zus en vrienden van me hebben allemaal in Thailand gebackpackt", legt Doedens zijn vakantiekeuze uit. "Gewoon lekker back to basic. Hosteltje pakken, met z'n twintigen op een slaapzaal. Lijkt me echt fantastisch."

Ferry's collega's hebben zo hun bedenkingen bij de vakantieplannen van de 23-jarige acteur. "Ferry Doedens backpacken?", vraagt Dilan Yurdakul zich af. "Nou, misschien als hij z'n haarspray en kammetje bij zich heeft, dan houdt hij het wel vol."

Niet alle GTST-sterren zijn van plan een grote reis te maken. Guido Spek blijft gewoon in Nederland. "Ik ga lekker Amsterdam in, Nederland in. Ik heb sinds kort een autootje, dus ik doe af en toe een tour de Holland."

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d