Dochter Kraaijkamp sr. niet blij met serie

21 juni 2013 om 22:02 door Metro redactie
Dochter Kraaijkamp sr. niet blij met serie

(Novum) - Sanne Kraaijkamp is niet blij met de plannen voor een tv-serie over haar vader en Rijk de Gooyer. "Beide families zijn hier niet van op de hoogte gesteld", liet Sanne vrijdagavond weten aan De Telegraaf.

"Wij zijn allemaal redelijk ontdaan." Ook de zoon van Rijk de Gooyer, Rijk junior, is volgens de krant niet op de hoogte gebracht van de tv-serie. "Als er in dit stadium al op deze manier wordt gehandeld, acht ik de kans op medewerking vanuit beide families miniem", vertelt Sanne.

Producent Paul Voorthuysen kondigde vrijdag aan te werken aan een serie over de twee komieken, die beiden in 2011 stierven. Hij is in gesprek met de omroepen TROS en AVRO, die de serie mogelijk over een paar jaar uitzenden.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d