'Waylon deelde wel degelijk bed met Patricia'

7 mei 2013 om 09:24 door Jurgen van der Hoeven / anp
'Waylon deelde wel degelijk bed met Patricia'

Waylon ontkent ooit het bed te hebben gedeeld mat Patricia Paay. Vrienden en collega's van de twee weten echter wel beter. "Ik heb de sms’jes gelezen waarmee hij haar belaagde", zegt Gerard Joling in De Telegraaf.

"Ze liegt niet", vervolgt Joling. "En het is niet bij één keer gebleven. Ik lag natuurlijk niet onder het bed, maar toen Patricia nog geen nieuw huis had in Nederland heeft ze regelmatig met hem de nacht doorgebracht in hotels. Ik mag Waylon graag, hij is een fantastische zanger, maar hij moet zich nu niet beter voor doen dan hij is."

Volgens Joling ging het om heel expliciete sms'jes. "Hij stelde zich op als bedgenoot die het nog een keer met haar wilde beleven. Je weet toch hoe het gaat in de showbizz. En Waylon was in die tijd zwaar aan de drugs, en af en toe labiel. Hij maakte er geen geheim van wat hij met wie wilde."

Ook Christina, de dochter van Patricia, neemt het voor haar moeder op. "Oh arme Waylon, ik heb je sms’jes toen ook allemaal gelezen. Wat een afgang om zo hard te liegen", laat ze weten.

Paul Brinks, de huidige manager van Waylon, wil het verhaal bevestigen noch ontkennen. "Of het nou waar is of niet. Daar doe ik geen uitspraak over. Ik heb hem aangeraden er helemaal niks over te zeggen."

Ook John de Mol reageerde ontkennend op de onthullingen van Paay.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d