Vroegboekactie! 15% korting op Pixar: 25 Years of Animation in Amsterdam EXPO

24 mei 2013 om 12:00 door Metro

De expositie 'Pixar: 25 Years of Animation' opent op donderdag 30 mei haar deuren in Amsterdam EXPO. Voor deze expositie zijn meer dan vijfhonderd oorspronkelijke kunstwerken geselecteerd uit de archieven van Pixar Animation Studios in Californië.

Voor de tentoonstelling, die eerder te zien was in New York, Londen en Tokio, zijn de meest verrassende en spraakmakende ontwerpen uit de archieven van de beroemde Pixar Animation Studios in Californië geselecteerd.

'Pixar: 25 Years of Animation' vertelt het verhaal achter enkele van de meest succesvolle animatiefilms ter wereld zoals Toy Story, Finding Nemo, Wall-E en Up. Dit gebeurt aan de hand van originele modellen, storyboards, schetsen, pentekeningen, schilderijen, pastellen en kleifiguren samen met bijzondere video- en animatie-installaties.

De tentoonstelling is vanaf 30 mei vijf maanden te zien in Amsterdam EXPO.

Exclusief voor Metro-lezers is er nu een vroegboekactie voor 'Pixar: 25 Years of Animation'. Wij mogen al onze lezers die t/m 29 mei een kaartje kopen 15 procent korting geven.

Hoe kom je aan die korting?

Surf even naar www.amsterdamexpo.nl/metro, maak gebruik van de promocode en profiteer direct! De code is 961576

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d