Upcoming lanceert grappige iPhone-app

3 mei 2013 om 11:54 door D. van Aken
Upcoming lanceert grappige iPhone-app

Upcoming.nl heeft vrijdag een iPhone-app gelanceerd. Upcoming is een site waar je de populairste virals van Nederland als eerste kunt ontdekken. Dit kunnen foto's, video's, GIFjes, of andere internettrends zijn.

Via de Upcoming-app kan je de artikelen van Upcoming.nl bekijken en delen. Denk daarbij aan een selectie van de meest hilarische advertenties op Marktplaats of de woedende tweets van GTST-fans wanneer een aflevering niet doorgaat. Verder lees je in de app nieuwsberichten die trending zijn in Nederland en ontdek je als eerste die virale video waar iedereen het morgen over heeft.

De eigen content is één deel van de inhoud van Upcoming. Trending in NL en Trending Videos vormen het andere deel. Daar worden de meest gedeelde en dus de spraakmakende artikelen op rij gezet afkomstig van andere Nederlandse (nieuws)sites.

"Upcoming moet een plek worden waar je elke dag een kijkje komt nemen voor alles wat trending is in Nederland. Ik denk dat we met deze app daar nog beter invulling aan kunnen geven. En Android volgt zo snel als mogelijk", aldus Koen Droste, productmanager Upcoming.

De iPhone app van Upcoming is vanaf vandaag te downloaden. De app is ontwikkeld voor iPhone en binnenkort ook beschikbaar voor Android.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d