Ster Coronation Street ontkent verkrachting

2 mei 2013 om 15:25 door © 2013 ANP
Ster Coronation Street ontkent verkrachting

LONDEN (ANP) - Coronation Street-acteur William Roache ontkent dat hij zich in 1967 heeft vergrepen aan een 15-jarig meisje. Dat meldde het Britse Sky News donderdag.

De politie arresteerde de 81-jarige acteur woensdag vanwege de vermeende verkrachting, maar heeft Roache inmiddels weer laten gaan. Volgens de acteur klopt er niets van de beschuldigingen. Roache stelde donderdag in een schriftelijke verklaring dat ,,ik mijn volledige aandacht zal richten op vechten voor mijn onschuld''.

De Britse zender ITV liet weten dat fans van Coronation Street de acteur voorlopig op het scherm moeten missen. Het karakter van Roache keert pas terug in de serie als de juridische strubbelingen van de acteur achter de rug zijn.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d