Matt Simons: ''Ik ga Nederland echt missen''

10 mei 2013 om 09:31 door Marjolein de Wit
Matt Simons: ''Ik ga Nederland echt missen''

Je zit midden in een tour langs de Nederlandse clubs. Hoe waren de shows die je tot nu toe hebt gedaan?
Al met al ben ik hier zo’n zes weken. Een lange tijd, maar het is geweldig. Het publiek dat naar mijn shows kwam ga ik echt missen. Daar ben ik wel verdrietig over. Hopelijk zie ik hen snel weer.

Dus je houdt wel van Nederlanders?
Heel erg. Ze zijn erg vriendelijk. Maar ook eerlijk en direct.

Je dankt je bekendheid hier aan Neerlands populairste soap GTST. Een eer?
Dat was zo cool! Op mijn Facebook pagina stond een berichtje van een vriendin, met de vraag of ik wist dat GTST mijn liedje had gebruikt. Ik had geen idee. De crew van de soap belde mij toen op. En zo zat ik ineens aan de GTST-bar muziek te spelen.

Hoe bekend ben je in Amerika?
Ik ben daar niet zo populair hoor. Ik kan gewoon over straat. In die zes weken dat ik hier in Nederland ben, word ik ongeveer eens per week herkend. Dan vragen mensen: ben jij die GTST-jongen? ‘Yeah, that’s me’, zeg ik dan. Soms willen ze een fotootje. Geen probleem. Ik krijg geen gillende meisjes achter mij aan. Ik ben One Direction niet, haha.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d