Louis Talpe uitgeroepen tot meest sexy man

21 mei 2013 om 19:45 door Romanca van Vuure
Louis Talpe uitgeroepen tot meest sexy man

De Vlaming Louis Talpe is bekroond tot de meest sexy man van Nederland. Hij kreeg de meeste stemmen van lezeressen van het blad Glossy. De acteur is onder meer bekend van Goede Tijden, Slechte Tijden. Hij speelt in de soapserie de personage Mike.

Komende woensdag wordt Talpe alweer 32 jaar. Sinds eind vorig jaar is de acteur ook columnist van het glamourtijdschrift ‘Glossy’. “Van tevoren had ik de genomineerdenlijst bekeken en zag ik dat daar een aantal zeer knappe mannen tussen zat”, reageerde Talpe op zijn nieuwe titel. “Ik vind het een grote eer dat er op mij is gestemd.”

Talpe, enige Belg die genomineerd was neemt de titel van meest sexy man van Nederland over van Jan Kooijman. In totaal werden meer dan 25 duizend stemmen uitgebracht op de honderd genomineerde mannen. De Glossy Sexy Man Verkiezing komt voort uit een rubriek in het blad, waarin een bekende man zich het hemd van het lijf laat vragen.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d