Justin Bieber stopt concert in Turkije voor gebed

3 mei 2013 om 15:10 door D. van Aken
Justin Bieber stopt concert in Turkije voor gebed

Justin Bieber heeft donderdag maar liefst twee keer zijn concert stilgelegd, zodat zijn Turkse fans in de zaal konden bidden. Dat meldt E! Online. De Canadese popster deed dit vanwege Azan, de roep vanuit de moskee aan moslims om te bidden. Dit gebeurt vijf keer op een dag.

Fans in de concertzaal in Turkije schrokken bij de eerste onderbreking behoorlijk. Waarschijnlijk omdat Justin Bieber de laatste maanden negatief in het nieuws komt. Zijn concerten beginnen bijna altijd veel te laat, zoals in Arnhem het geval was, en nog niet zo lang geleden moest hij een concert in Londen stoppen omdat Bieber onwel werd op het podium.

Uiteindelijk vonden de Turkse 'Beliebers' de actie geweldig van hun Justin Bieber.


Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d