John de Mol onkent avontuurtje met Patricia Paay

7 mei 2013 om 09:20 door Jurgen van der Hoeven / anp
John de Mol onkent avontuurtje met Patricia Paay

John de Mol is alles behalve blij met de onthullingen uit de vrijdag verschenen biografie van Patricia Paay. De mediamagnaat zou volgens Paay in de jaren 80, toen hij manager was van The Star Sisters, met haar het bed hebben gedeeld.

De Mol ontkent dat."Ik kan niet bewijzen dat wat zij beweert onzin is", zegt hij in De Telegraaf. "Daar staat tegenover dat zij niet kan bewijzen dat het waar is. Ik kan het me in ieder geval niet herinneren, dus heeft het weinig indruk gemaakt. Mócht het al kloppen."

"Bij Carlo en Irene aan tafel zei Bert van der Veer zondag dat hij Patricia had moeten overhalen het boek te schrijven. Een argument van Patricia om van het idee af te zien, was dat haar geheugen niet goed is. Het is jammer dat zij zich toch heeft laten overhalen.”

De Mol noemt de biografie 'een tragische poging van iemand die aan het eind van haar carrière is en toch nog even aandacht wil trekken'. "Ik raad iedereen aan die overweegt het boek te kopen dit niet te doen. Het is zonde van de omgehakte bomen, en je kunt je geld beter aan een goed doel geven."

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d