Foto's: Genomineerden voor de MILF-award

1 mei 2013 om 16:51 door Jurgen van der Hoeven

Sandra van Nieuwland is een van de gegadigden om de 538-MILF Award voor de meest sexy beroemde moeder in ontvangst te nemen. De zangeres die bekend werd in het programma The Voice is voor het eerst genomineerd, evenals koningin Máxima.

Tijdens zijn middagshow gaat Ruud de Wild in het kader van moederdag voor de vijfde keer op zoek naar de MILF van het jaar. Ook de voormalige winnaressen Chantal Janzen (2009 en 2012), Doutzen Kroes (2011) en Fajah Lourens (2010) zijn genomineerd. De overige kanshebbers zijn Nicolette van Dam, Sylvie van der Vaart, Quinty Trustfull, Froukje de Both en Anouk.

Luisteraars kunnen tot woensdag 8 mei stemmen op hun favoriet. Diezelfde middag maakt Ruud de Wild in zijn programma de winnares bekend.
 

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d