Biografie van Patricia Paay gepresenteerd

3 mei 2013 om 13:28 door Romanca van Vuure
Biografie van Patricia Paay gepresenteerd

De biografie van Patricia Paay werd vrijdag gepresenteerd. Het boek is geschreven door Bert van der Veer. Volgens Van der Veer is Paay erg open in het boek. “Ze is misschien wel opener dan ik”, vertelt hij aan het AD.

Voordat de twee begonnen aan het boek spraken zij af in de bar van het Hilton Amsterdam. “In het begin leek het me wel leuk om het boek te maken, maar na een paar gesprekken moest en zou het me lukken ook. Ze vertelde mij hele mooie dingen”

De schrijver heeft besloten om geen mailuitwisseling tussen Paay en haar ex Adam Curry te publiceren. “Ik gebruik er een stukje uit. Ik heb ze mogen lezen maar heb besloten om ze niet in het boek te plaatsen”, aldus de biograaf. Wel wilde hij weten wat voor cosmetische ingrepen ze heeft laten doen, om er op 64-jarige leeftijd nog uit te zien. 

“Na de geboorte van Christina heeft ze wat aan haar borsten laten doen. Eerst wat groter, toen weer wat kleiner dacht ik.”

 

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d