Advocaat noemt beschuldiging misbruik Jackson 'schandelijk'

8 mei 2013 om 19:03 door Jurgen van der Hoeven / anp
Advocaat noemt beschuldiging misbruik Jackson 'schandelijk'

Wade Robson liegt dat hij is misbruikt door Michael Jackson. Dat beweert Howard Weitzman tegenover TMZ.

Weitzman, de advocaat die het Michael Jackson Estate vertegenwoordigt, vertelt: "De beschuldiging van Robson is schandelijk en zielig. Dit is een jonge man die twee keer eerder onder eed een getuigenis heeft afgelegd en in interviews heeft verteld dat Michael Jackson nooit iets ongepasts heeft gedaan met hem. Nu, vier jaar na het overlijden van Jackson komt hij naar buiten met deze ongelofelijke beschuldiging", gaat Weitzman verder.

Robson zou volgens bronnen beweren dat hij last had van een onderdrukt geheugen en daarom niet op tijd was met de aanklacht. De choreograaf heeft Michael Jackson beschuldigd van misbruik toen hij een kind was. Robson heeft tussen zijn zevende en veertiende regelmatig overnacht op Neverland, het landgoed van de overleden King of Pop.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d