Abdicatie-dvd even populair als James Bond

1 mei 2013 om 15:37 door Metro redactie
Abdicatie-dvd even populair als James Bond

Enkele honderden mensen hebben woensdag een reservering geplaatst bij bol.com voor de dvd-box met de officiële registratie van de abdicatie en inhuldiging. De dvd is daarmee even populair als een nieuwe James Bond-film of een televisieserie als Borgen, laat een woordvoerder van de webwinkel weten. De NOS-registratie hoort bij de bestverkopende dvd's van dit moment.

Het is zeker niet gebruikelijk dat zo veel consumenten intekenen voor een nieuwe release, vertelt de woordvoerder. Hij verwacht dat het aantal reserveringen de komende dagen oploopt tot enkele duizenden. De dvd-box met in totaal 480 uur aan materiaal is vanaf volgende week verkrijgbaar. De box is sinds afgelopen maandag te reserveren.

De webwinkel heeft in de aanloop naar 30 april ook veel andere Oranjegerelateerde artikelen verkocht. "Een erg populair artikel was de Jan van Haasteren-puzzel van de inhuldiging", zegt de woordvoerder. Van Haasteren ontwerpt legpuzzels met afbeeldingen waarop heel veel te zien is.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d