Will.i.am heeft ADHD

28 april 2013 om 17:53 door ANP
Will.i.am heeft ADHD

Will.i.am heeft onthuld dat hij dagelijks het gevecht aangaat met ADHD. Hij heeft moeite zich te concentreren op een taak, geeft de The Voice-coach toe.

''Ik heb ADHD. Ken je dat verhaal van de olifant die het gevecht aangaat met de gorilla? Dat is nou ADHD. Dit spookt allemaal door mijn hoofd terwijl ik bezig ben met andere dingen. En ik weet niet hoe ik deze gedachten moet stoppen of vertragen'', vertelt de Black Eyed Peas-ster in The Mirror.

''Het valt niet mee mijn gedachten bij één onderwerp te houden. Ik kan niet stilzitten, ben altijd in beweging en denk aan van alles en nog wat. Maar deze combinatie pakt goed uit als ik in de studio ben of als we tijdens een vergadering een creatief idee nodig hebben.''

De 38-jarige ster ervaart muziek maken als therapeutisch. Zonder muziek zou hij zich ernstige zorgen maken over zijn geestelijke gezondheid.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d