Voetbalhuwelijk Maduro en voormalig Miss Nederland ook voorbij

10 april 2013 om 15:15 door Jesper Langbroek

Nadat het huwelijk van Sylvie Meis en Rafael van der Vaart op de klippen is gelopen, heeft ook het huwelijk van Hedwiges Maduro en Melissa Sneekes geen stand gehouden. De voetballer van Sevilla en de voormalig Miss Nederland zijn na een relatie van enkele maanden uit elkaar.

“In de eerste periode zag ik de afstand tussen Spanje en Nederland niet als een probleem. Maar Hedwiges is heel druk met voetbal en ik met mijn werk als model. Ik heb niet de tijd om even naar Spanje te gaan om bij hem te zijn. Op die manier kun je geen relatie opbouwen", vertelt Melissa aan Story. De voetballer reageerde begripvol: “Hij voelde zelf ook aan dat een relatie op afstand niet werkt. Hoe ontzettend spijtig het ook is.”

Melissa kwam eerder in het nieuws omdat zij denkt dat voetbalanalyticus René van der Gijp haar biologische vader is, ondanks dat ze de naam draagt van oud-voetballer Richard Sneekes. Van der Gijp heeft toegezegd mee te willen werken aan een vaderschapstest.
 

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!