The Next Pop Talent schrapt drie liveshows

10 april 2013 om 15:07 door Romanca van Vuure
The Next Pop Talent schrapt drie liveshows

De SBS-talentenjacht 'The Next Pop Talent' schrapt drie van de zes liveshows. Het gaat namelijk niet goed met het programma. De kijkcijfers zijn erg laag voor een zaterdagavond. Dat meldt RTL Boulevard. 

Afgelopen zaterdag keken slechts 375.000 mensen naar de laatste aflevering voordat zaterdag de liveshows beginnen. SBS laat aan RTL Boulevard weten dat zij het heel jammer vinden dat The Next Pop Talent niet het succes is gebleken dat zij hadden gehoopt. Daarom is er besloten de aantal liveshows te halveren. Dan blijft de spanning er beter in en ondervindt de finale, dat nu op 27 april plaats vindt, geen concurrentie met het Eurovisie Songfestival op 18 mei meer. 

Twaalf kandidaten zullen alles op alles moeten zetten om er wat van de maken tijdens de liveshows. Het juryteam met Glennis Grace, Xander de Buisonjé, Stacey Rookhuizen en Ruud de Wild gaat hun beoordelen

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d