Sylvie en nieuwe vriend bezegelen liefde met een slot

12 april 2013 om 10:44 door Novum
Sylvie en nieuwe vriend bezegelen liefde met een slot

Sylvie en haar nieuwe vriend hebben naar verluidt hun liefde bezegeld met een slot. De Duitse boulevardkrant Bild plaatste een foto waarop Sylvie en Guillaume Zarka op de Pont Neuf in Parijs staan. De foto zou op Goede Vrijdag zijn gemaakt.

De Pont Neuf hangt vol met sloten die door verliefde stellen worden opgehangen. Volgens de krant knuffelden en zoenden Sylvie en Guillaume. Ook zouden ze de tekst 'From Paris with love. S&G' op het slot hebben geschreven.

Donderdag werd bekend dat de 34-jarige Sylvie haar oog heeft laten vallen op de rijke zakenman uit Parijs. Sylvie en Rafael van der Vaart kondigden januari hun scheiding aan. De voetballer heeft inmiddels een nieuwe liefde gevonden in Sabia Boulahrouz, een goede vriendin van Sylvie.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d