Patty Brard vindt NOS presentatoren onverzorgd

10 april 2013 om 16:02 door Romanca van Vuure
Patty Brard vindt NOS presentatoren onverzorgd

Patty Brard laat zich uit over de stylist van NOS in haar column bij weekblad Weekend. “Hemel wat zien die presentatoren er vaak onverzorgd uit”, schrijft ze. Vooral de kledingstijl van Mustafa Marghadi krijgt er van langs.

“Je staat het nieuws te verkondigen en dan moet je als kijker door niets afgeleid worden. Zeker niet door het feit dat het niet meer nodig is om een strijkbout in huis te hebben”, schrijft Brard. Ze vindt de T-shirts van Mustafa net zo slordig als zijn kapsel. "Verplicht ze tot een kappersbezoek eens in de maand", raad ze NOS aan.

Mustafa reageert op haar column met een tweet: “Stijlicoon Patty Brard. Die snapt 't.” Bij het bericht heeft hij een foto van Patty geplaatst.
 

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d