Michael Jacksons geest tapdanst volgens zus

25 april 2013 om 19:01 door Romanca van Vuure/ANP
Michael Jacksons geest tapdanst volgens zus

De geest van Michael Jackson spookt in het huis van La Toya Jackson. Dat vertelt  ze aan Good Day New York. "Het is heel raar, want je voelt iets om je heen, of achter je. Je kan alleen niets zien. Het is een soort van aanwezigheid die je voelt", aldus Jackson. 

La Toya hoort Michael Jackson regelmatig tapdansen in zijn oude kamer en ze is niet de enige die iets voelt. Ook haar beveiliger merkte het gevoel op. "Toen hij dat tegen me zei, kon ik het niet geloven. Daardoor wilde ik alleen nog maar meer weten over het geluid dat ik regelmatig hoor van iemand die aan het tapdansen is." Michael deed dat volgens de brunette iedere zondag twee uur lang. 

"We zijn naar boven te gaan om te kijken in de kamer. Er was niemand", gaat La Toya verder. "Mijn hond blaft wel bijna iedere avond rond dezelfde tijd richting het raam van de kamer. Hij kan natuurlijk niet weten dat die kamer van Michael was."

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d