Martijn Fischer is zenuwachtig voor optreden Koningsbal

29 april 2013 om 09:40 door D. van Aken
Martijn Fischer is zenuwachtig voor optreden Koningsbal

Martijn Fischer vindt het een eer dat hij dinsdag deel uitmaakt van het Koningsbal op het Museumplein. De 45-jarige musicalacteur samen met André van Duin op tijdens André Rieus Koningsbal.

Fischer die de rol van André Hazes in de musical 'Hij gelooft in mij vertolkt', is vereerd met deze kans. "Meespelen in de Hazes-musical is al top. Maar dit, meedoen aan het Koningsbal, slaat ook weer alles. Ik ben een bofkont van de eerste categorie. Het is het zoveelste hoogtepunt in mijn leven." zegt hij maandag in het AD.

Zenuwachtig is Fischer wel. "Ik vind het helemaal te gek, dat ik straks in Amsterdam mijn ding doe voor een gigantische, oranjegekleurde mensenmassa.Toegegeven, het feit dat honderdduizenden Nederlanders naar me kijken en luisteren kan een beangstigende gedachte zijn. Want stel je eens voor dat er iets fout gaat.""

De afgelopen dagen heeft Fischer druk gerepeteerd met André van Duin, André Rieu en het Strauss Orkest in Maastricht. Martijn is onder de indruk van het orkest. "Het is toch waanzinnig om met zo’n toporkest te mogen werken. Als de violen van Rieus Strauss Orkest aanzwellen, krijg ik het gevoel dat onzichtbare vleugels me optillen. Hemels en heftig! Dat wordt nog wat daar op het Museumplein."

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d