Justin Bieber over zijn geloof

12 april 2013 om 12:00 door Romanca van Vuure/ANP
Justin Bieber over zijn geloof

Justin Bieber is naar eigen zeggen erg gelovig. De 19-jarige heeft een persoonlijke band met zijn priester, Judah Smith van The City Church in Kirkland, Washington. Volgens de priester communiceren de twee vaak als Bieber op tournee is. Dat schrijft Hln.be.

Volgens priester Kirkland delen Justin en hem veel passages van de Bijbel. "We praten er dan over. Volgesn mij haalt hij veel genegenheid uit die stukken en sterkt hem dat op zijn tournee."

Eerder vertelde Justin Bieber al dat hij gelooft dat God een speciale missie voor hem heeft en dat zijn bekendheid daar een onderdeel van is. "God heeft mij op de aarde gezet om mensen te helpen. Ik ben erg gelovig, al benik de laatste tijd niet meer naar de kerk geweest. God vergeeft mij dat." 

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d