Hamilton wil Scherzinger uit X Factor

28 april 2013 om 14:55 door ANP
Hamilton wil Scherzinger uit X Factor

Lewis Hamilton dringt er bij zijn vriendin Nicole Scherzinger op aan te stoppen met X Factor om hun relatie te redden. De Formule 1-rijder wil dat zijn vriendin niet terugkeert in de jury van de Britse talentenjacht. Hij is bang dat ze elkaar daardoor lange tijd niet zien, omdat hun schema's niet op elkaar zijn afgestemd.

Als X Factor in het najaar weer begint, moet Lewis Hamilton racen in Singapore, Japan, de Verenigde Staten en Brazilië. En hoewel hij het beste voorheeft met haar carrière, is hij bang dat hij haar erg zal missen. ''Lewis heeft Nicole verteld dat dit een onwerkbare situatie wordt en dat ze misschien moet stoppen met jureren'', zegt een bron in de krant Sunday People.

''Hij zou dit niet zeggen als ze beslist had willen terugkomen en denkt dat ze gelukkiger wordt als ze samen kunnen zijn. Nicole maakt zich ook zorgen dat ze Lewis weinig zal zien. Dat is een heet hangijzer.''

Als de voormalige Pussycat Doll haar jurystoel afstaat, loopt ze naar verluidt 1,7 miljoen pond mis. Dat is omgerekend ruim 2 miljoen euro. ''Nicole heeft Simon Cowell in de macht. Hij heeft al laten weten dat zijn droomjury bestaat uit Nicole, Sharon Osbourne, Louis Walsh en Gary Barlow. Nicole is van menig dat ze daarmee een sterke onderhandelingspositie heeft, omdat ze in het vorige seizoen veruit het populairste jurylid was en Simon haar daarvoor dient te belonen'', zegt een andere ingewijde in Daily Star. ''Hij heeft geen keus.''

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d