Cast Sister Act op bezoek bij nonnen

4 april 2013 om 18:41 door Romanca van Vuure/ANP
Cast Sister Act op bezoek bij nonnen

De castleden van de musical Sister Act hebben donderdagmiddag een bezoek gebracht aan de echte nonnen van het klooster Sint Catharinadal in Oosterhout. Het hele Nederlandse castalbum van de musical is daar gepresenteerd. Dat maakte Joop van den Ende Theaterproducties donderdag bekend. 

Zuster Maria Magdalena overhandigde het eerste exemplaar aan Simone Kleinsma en Carolina Dijkhuizen. Op het Nederlandse castalbum zijn alle swingende nummers uit de musical te horen, waaronder 'Laat je gaan', 'Ik wil geen genade', 'Zondagmorgenpassie' en 'U vindt het blijkbaar best'. 

De muziek van Sister Act is geschreven door de prijswinnende componist Alan Menken. Hij is onder andere bekend van Beauty and the Beast en The Little Mermaid. Martine Bijl is verantwoordelijk voor de Nederlandse vertaling.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d