Caroline Tensen gaat trouwen

4 april 2013 om 19:10 door Romanca van Vuure/ANP
Caroline Tensen gaat trouwen

Caroline Tensen gaat trouwen met haar vriend Ernst-Jan Smids. Vorig jaar gingen Tensen en haar ex Peter Gallas na elf jaar uit elkaar. Kort daarna staken de geruchten de kop op dat de precentatrice een nieuwe liefde zou hebben gevonden in reclameman Ernst-Jan Smids en dat bleek te kloppen. 

In februari kropen paar bij elkaar in een appartement in Amsterdam. Sindsdien zijn zij onafscheidelijk. Ze lieten er geen gras over groeien. Op Eerste Paasdag deed Ernst-Jan een aanzoek waar Caroline geen nee tegen zei. 

De 1 Tegen 100-presentatrice was eerder getrouwd met Frank Wisse, met wie ze een zoon en een dochter heeft.  

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d