Boer zoekt vrouw gaat de grens over

24 april 2013 om 17:15 door ANP
Boer zoekt vrouw gaat de grens over

Yvon Jaspers gaat voor een nieuwe serie van Boer zoekt vrouw naar het buitenland. Ze gaat geëmigreerde Nederlandse boeren aan een Nederlandse partner helpen, zo valt te lezen op de website van het KRO-programma. 'Van het Poolse platteland tot de Canadese Rockies en van een Amerikaanse ranch tot de Keniaanse bloemenvelden.'

De show krijgt al jaren brieven van Nederlandse boeren in het buitenland. "Ze hebben net als al onze andere deelnemers die ene grote wens: het vinden van de ware liefde", aldus Yvon. "Spannend voor deze boeren, maar ook voor de vrouwen die gaan schrijven. Durven zij het aan voor de liefde de grens over te gaan?"

In september stellen vier boeren zich voor aan het publiek. Niemand van hen valt af. Ze ontmoeten de briefschrijfsters tijdens een speeddate en gaan op date. Uiteindelijk reizen de uitgekozen vrouwen af naar de boerderij in het buitenland, in december op tv te zien.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d