BN'ers doen mee aan programma 'Jouw vrouw, mijn vrouw'

9 april 2013 om 16:56 door Romanca van Vuure/ANP
BN'ers doen mee aan programma 'Jouw vrouw, mijn vrouw'

Er komt een celebrity-versie van het programma 'Jouw vrouw, mijn vrouw'. Twaalf bekende Nederlandse stellen doen hieraan mee. De koppels ruilen een week lang van partner, gezin en huis en geven een intieme blik in hun dagelijks leven. 

RTL4 maakte dinsdag bekend dat onder anderen Henk en Louise Schiffmacher, Kim  Kötter en Jaap Reesema, Bert van der Veer en Judith Osborn en Willibrord Frequin en Gesina Lodewijkx deelnemen aan het programma. Voor vier stellen moeten de opnames nog beginnen. Zij weten van te voren niet in welk huishouden zij terecht komen en daarom zijn hun namen nog niet bekend gemaakt. 

In het programma moeten de vrouwen zich houden aan de regels van het huis waarin ze tijdelijk wonen. De laatste dag mogen zij pas bepalen wat er wel en niet mag. Na een week worden de koppels herenigd en volgt de confrontatie waarbij ervaringen worden uitgewissel  

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d