Blik op de Weg stopt

18 april 2013 om 14:54 door D. van Aken
Blik op de Weg stopt

Het tv-programma Blik op de Weg stopt. De samenwerking met de politie wordt in juni stopgezet. Dat meldt producent Leo de Haas Producties in de Volkskrant.

Er komt wel een 'nieuw, breder programma over het politiewerk' voor in de plaats, zegt commercieel directeur Fup Goudswaard van het productiebedrijf. Dat past in het aangescherpte mediabeleid van de politie, dat begin dit jaar liet weten minder de nadruk te willen leggen op het gejaag op wegpiraten. Het SBS6-programma Wegmisbruikers gaat voorlopig nog wel door.

Blik op de Weg, dat het rijgedrag van Nederlandse automobilisten onder de loep neemt, werd eerst door de NCRV en later door de AVRO uitgezonden. Frits Sissing nam vorig jaar de presentatie over van Leo de Haas.

Blik op de Weg werd sinds 1992 uigezonden in Nederland.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d