Binnenkort vervolg van romantische komedie Valentine's Day

21 april 2013 om 16:52 door Romanca van Vuure/ANP
Binnenkort vervolg van romantische komedie Valentine's Day

De romantische komedies Valentine's day en New Year's Eve krijgen een vervolg. Dat maakte regisseur Dennis Dugan aan Britse media verteld bij de presentatie van zijn nieuwe film Grown Ups 2 in de Mexicaanse badplaats Cancun. Het vervolg gaat Mother's Day heten. 

In de eerste twee delen in de trilogie werden de romantische besognes van tien personages gevolgd tijdens Valentijnsdagen oudejaarsavond. Mother's Day heeft dezelfde opzet. De 66-jarige filmmaker die vrijwel alle komedies van acteur Adam Sandler heeft gemaakt, neemt het regiestokje over van veteraan Garry Marshall. De 78-jarige filmer treedt nog wel op als producent en co-scenarist.

Over de acteurs kan Dugan nog niets zeggen. Valentine's Day en New Year's Eve vielen op door hun enorme sterrencast. Zelfs voor kleine rolletjes werden acteurs als Julia Roberts of Robert de Niro gestrikt. De regisseur acht het niet onwaarschijnlijk dat zijn vaste acteur Sandler een kleine rol krijgt in Mother's Day. 

De film moet in het najaar gaan draaien. 

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d