Bassist 3 Doors Down aangeklaagd voor moord

21 april 2013 om 16:23 door Romanca van Vuure/ANP
Bassist 3 Doors Down aangeklaagd voor moord

De bassist van de band 3 Doors Down, Robert Todd Harrell, is aangeklaagd vanwege de dood van een vrachtwagenchauffeur. Hij zou te hard hebben gereden en de vrachtwagen de pas hebben afgesneden. Als gevolg reed de truck van een dijk en overleed de chauffeur. Het incident vond vrijdag plaats, dat meldt CNN zondag. 

De 41-jarige bassist gaf toe dat hij alcohol had gedronken en Lortab en Xanax had geslikt. Die had hij verkregen op doktersrecept. Hij werd aangehouden waarna er in zijn sok een plastic zakje met acht Xanax-pillen werden gevonden. Ook werden er nog 28 andere pillen aangetroffen. 

De vrachtwagenchauffeur, Paul Howard Shoulders, had zijn gordel niet om en werd uit de vrachtwagen geslingerd. In zijn ziekenhuis werd hij doodverklaard. Op de website van de rockband staat een verklaring: "We zijn diep bedroefd over het overlijden van Paul Howard Shoulders Jr. Ons hart en onze gebeden gaan in deze moeilijke periode uit naar zijn familie en vrienden." 

De band 3 Doors Down is vooral bekend van de hit Kryptonite. 

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d