Avril Lavigne vertelt over haar verloving en nieuwe album

9 april 2013 om 19:33 door Romanca van Vuure
Avril Lavigne vertelt over haar verloving en nieuwe album

Avril Lavigne en Chad Kroeger, zanger van Nickelback, spraken openhartig over hun verloving tijdens de radio uitzending van Ryan Seacrest. “Ik had een romantisch moment toen ik haar ten huwelijk vroeg”, aldus Kroeger in het radioprogramma.

Nog maar een maand waren zij aan het daten en toen wist Kroeger het al zeker. “Met dit meisje ga ik eindigen.” Avril vertelde dat Chad al in de studio was voordat zij daar aan kwam. “Toen ik de studio binnenkwam zag ik hem over mijn plakboek gebogen. Ik dacht ‘Wat is hij aan het doen?” Toen Avril naar hem toe liep zag een foto liggen op haar plakboek. “Ik keek naar de foto en daar zag ik hem met een verlovingsring op afgebeeld. Onder de foto had hij geschreven ‘Wil je met mij trouwen?’. Het was heel romantisch.”

Toen Lavigne vijftien was heeft Chad Kroeger haar ontdekt en haar een platencontract aangeboden. Haar eerste album heeft ze samen met hem opgenomen. Nu werkt Avril Lavigne weer samen met Chad, maar dan aan haar nieuwe album. “Het voelde als thuiskomen.”

Album

Deze zomer brengt Avril Lavigne haar nieuwe album uit. Haar eerste single van dit album ‘Here’s to Never Growing Up’ is al te beluisteren. Naast dit nummer zal er onder andere een duet te horen zijn met Chad Kroeger, een lied dat Hello Kitty heet en een nummer ‘Bad Girl’, daar zal Marilyn Manson in te horen zijn.
 

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d