André Rieu niet bang voor kritiek op Koningsbal

29 april 2013 om 20:59 door Metro redactie
André Rieu niet bang voor kritiek op Koningsbal

André Rieu maakt zich niet druk om eventuele negatieve reacties op zijn optreden ter ere van de troonswisseling. "Als ze kritiek willen geven doen ze dat toch wel, dus waarom niet?", reageerde de violist maandag in RTL Boulevard. Rieu treedt dinsdagavond met zijn orkest en 150 doedelzakspelers op tijdens het Koningsbal op het Museumplein.

Rieu mocht maandag Willem-Alexander en Máxima even ontmoeten in het Paleis op de Dam. "Fantastisch, het zijn hele losse mensen", zei de muzikant over het aanstaande koningspaar, dat Rieu succes heeft gewenst voor zijn optreden.

De violist kijkt uit naar het optreden, waarin hij onder meer zijn Kroningswals ten gehore brengt. "Het is een andere spanning, omdat het maar één keer is. We kunnen het niet even overdoen", aldus Rieu. "Het is niet zo maar even wat, midden in Amsterdam. Voor een gelegenheid die nooit meer terugkomt. Het is heel spannend."

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d