The Voice nu ook in Afghanistan

25 maart 2013 om 13:57 door Novum
The Voice nu ook in Afghanistan

The Voice gaat naar Afghanistan. Het Nederlandse Talpa heeft met het Afghaanse mediabedrijf Moby Group een deal gesloten over de uitzendrechten van de talentenjacht, die vanaf mei in het land te zien is.

Zender Tolo TV is er trots op om 'de beste talentenshow ter wereld' uit te mogen zenden. "We kijken er naar uit om de beste stem van het land te vinden", aldus de zendermanager in een verklaring. De zoektocht naar coaches is reeds in volle gang. Ook het organiseren van audities is al begonnen. Zowel mannen als vrouwen mogen daaraan meedoen, laat een woordvoerder weten.

Talpa heeft de show al aan meer dan vijftig landen verkocht, waaronder de Verenigde Staten, Groot-Brittannië en Frankrijk. Het vierde seizoen van de oorspronkelijke Nederlandse versie gaat dit najaar van start.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d