Taylor Swift te zien in laatste aflevering New Girl

28 maart 2013 om 19:05 door Romanca van Vuure
Taylor Swift te zien in laatste aflevering New Girl

Binnenkort is zangeres Taylor Swift te zien in de tv-serie New Girl. Zij speelt in de laatste aflevering van het seizoen. 'Een belangrijke gast' op het huwelijk van personages Cece en Shivrang, schrijft het Amerikaanse entertainmenttijdschrift The Hollywood Reporter. 

De 23-jarige zangeres maakte in 2009 haar acteerdebuur. Ze vertolkte toen een vervelende tiener in CSI, ze was ook in de film Valentine's Day te zien en sprak de stem van Audrey in voor de animatiefilm The Lorax. 

De actrice heeft al regelmatig aangegeven wat vaker te willen acteren. De aflevering met Swift wordt op 14 mei uitgezonden in de Verenigde Staten. In New Girl, waarin Zooey Deschanel de hoofdrol vertolkt, waren eerder gastrollen weggelegd voor Olivia Munn en Jamie Lee Curtis. 

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d